Ρολό provencial

20,00

Η σπεσιαλιτέ της Chicken’s Farm. Ρολό με γέμιση από συκωτάκια ή κιμά, κάστανα και κουκουνάρια, συνοδευόμενο από καραμελιασμένες φέτες πορτοκαλιών, δαμάσκηνα σε Grand Marnier.

Email

Περιγραφή

Πως το μαγειρεύουμε

 (συνταγή μαγειρέματος για ρολό 2 κιλών)

 

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φλυτζάνι πορτοκάλι
  • ½ φλυτζάνι cognac
  • 1 φλυτζάνι νερό
  • βούτυρο κίτρινο (President, Lurpak κτλ)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε το ρολό στο pyrex, το περιχύνουμε με το πορτοκάλι, το cοgnac και προσθέτουμε το νερό. Βάζουμε κατά μήκος κομματάκια βούτυρο και το ψήνουμε για μιάμιση ώρα στους 200ο.

Τα πρώτα τρία τέταρτα ρίχνουμε από πάνω ένα foil και τα επόμενα τρία τέταρτα το αφήνουμε ξεσκέπαστο μέχρι να ροδίσει.Το τελευταίο τέταρτο τοποθετούμε στο pyrex  τα δαμάσκηνα και τα πορτοκάλια .

Καλή επιτυχία

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ρολό provencial”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *