η ιστορία, το μεράκι, το όνειρο

Η Chicken’s Farm άνοιξε τα φτερά της το 1993 με το πρώτο κατάστημα της στο Χαλάνδρι.
Η εξειδίκευση στο κοτόπουλο ήταν μια επιλογή που βασίστηκε όχι μόνο στην υψηλή διατροφική του αξία αλλά και στην ευελιξία της σύνθεσης – παρασκευής ιδιαίτερων προϊόντων  υψηλής γαστρονομικής αξίας.
Πολύ σύντομα οι διαιτολόγοι ανακάλυψαν τα προϊόντα της Chicken’ Farm και διαβλέποντας την προσαρμοστικότητα τους, έστησαν πλήρεις δίαιτες για τους πελάτες τους, χωρίς να απομακρυνθούν κατ’ ελάχιστο από τις πλούσιες γεύσεις των προϊόντων αυτών.
Στην Chicken’s Farm η φροντίδα για τη βελτίωση της γεύσης κάθε προϊόντος καθώς και η διατήρηση της ποιότητας του, είναι διαρκής. Κάθε ετικέττα πριν πάρει τη θέση της στη βιτρίνα του καταστήματος, δοκιμάζεται για αρκετό διάστημα από γευσιγνώστες και απαιτητικούς καταναλωτές.
Η Άγγη Κακιοπούλου, υπεύθυνη του καταστήματος, εκτός από ένα πολύ μεγάλο μέρος του ταλέντου της γιαγιάς της στη μαγειρική, κληρονόμησε και το τετράδιο συνταγών της γραμμένο σε φραγκολεβαντίνικα (κάτι σαν τα σημερινά greeklish), γεμάτο με συνταγές που οδηγούν σε γεύσεις που σε απογειώνουν.
Το κοτόπουλο στο λογότυπο της Chicken’s Farm, φιλοτέχνησε ο μεγάλος Έλληνας ζωγράφος Δημήτρης Σακελλαρίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *