η ιστορία, το μεράκι, το όνειρο

Η Chicken’s Farm άνοιξε τις «πόρτες» της στη γεύση και στο κοινό το 1993, με το πρώτο κατάστημα της στο Χαλάνδρι. Η εξειδίκευση στο κοτόπουλο ήταν μια επιλογή που βασίστηκε στην υψηλή διατροφική του αξία σε συνδυασμό με την ευελιξία στη σύνθεση – παρασκευή ιδιαίτερων προϊόντων υψηλής γαστρονομικής αξίας.
Πολύ σύντομα οι διαιτολόγοι ανακάλυψαν τα προϊόντα και τις γευστικές επιλογές της Chicken’s Farm και διαβλέποντας την προσαρμοστικότητα τους, έστησαν πλήρεις δίαιτες για τους πελάτες τους, χωρίς να απομακρυνθούν κατ’ ελάχιστο από τις πλούσιες γεύσεις των προϊόντων αυτών. Στην Chicken’s Farm η φροντίδα για τη βελτίωση της γεύσης κάθε προϊόντος καθώς και η διατήρηση της ποιότητάς του, είναι διαρκής. Κάθε ετικέτα, πριν πάρει τη θέση της στη βιτρίνα του καταστήματος, δοκιμάζεται για αρκετό διάστημα από γευσιγνώστες και απαιτητικούς καταναλωτές. H Chicken’s Farm φιλοδοξεί να γίνει το πρώτο κατάστημα delicatessen εξειδικευμένο σε προϊόντα από νωπό κοτόπουλο άριστης ποιότητας, ανώτερης γεύσης και διατροφικής αξίας.
Η Άγγη Κακιοπούλου, υπεύθυνη του καταστήματος, εκτός από ένα πολύ μεγάλο μέρος του ταλέντου της γιαγιάς της στη μαγειρική, κληρονόμησε και το τετράδιο συνταγών της γραμμένο σε φραγκολεβαντίνικα (κάτι σαν τα σημερινά greeklish), γεμάτο με συνταγές που οδηγούν σε γεύσεις που σε απογειώνουν.
Το ομώνυμο λογότυπο της Chicken’s Farm, φιλοτέχνησε ο μεγάλος Έλληνας ζωγράφος Δημήτρης Σακελλαρίδης, ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία της εταιρίας που προστάζει να ελέγχονται και να φιλοτεχνούνται όλα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Γιατί σε εμάς τεχνογνωσία, ποιότητα, μεράκι, αγάπη αλλά και φιλοτεχνία συμβαδίζουν εδώ και χρόνια, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης πορείας μας.

«εμείς» & «οι άνθρωποί μας»

εμείς
Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που εστιάζει στη… γεύση. Απολαμβάνουμε να δημιουργούμε γευστικές προτάσεις και επιλογές με φαντασία, τέχνη και μεράκι και να τις μοιραζόμαστε με όλους εσάς!

η σμυρνιά γιαγιά
«Μπροστά στο τζάκι, κάθε χειμώνα, στρώνεται ένα φθαρμένο μικρό χαλί. Το χαλί που έφερε μαζί του o παππούς της Άγγης, το μοναδικό αντικείμενο που κατάφερε να περισώσει από τη ζωή τους πριν την καταστροφή της Σμύρνης. H Νενέ, δίδαξε στην εγγονή της όλα τα μυστικά των μπαχαρικών, των υλικών, των γεύσεων της Ανατολής αλλά και της Ευρώπης, αφού ήταν κόρη Ιταλού πρόξενου στην Σμύρνη. Μαζί με τα άδυτα της μαγειρικής, της εμπιστεύτηκε “Το τετράδιο της Νενές” με τις πολύτιμες συνταγές της γραμμένο σε φραγκολεβαντίνικα. Ένα βιβλίο που μέχρι και σήμερα η Άγγη Κακιοπούλου, εμπνευστής και δημιουργός της Chicken’s Farm, κρατά ως ιερό κειμήλιο παντού και πάντα μαζί της…»

η Άγγη
Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, φαίνεται. Στην περίπτωση της Άγγης μπορείς και να το γευτείς! Από μικρή μπερδευόταν στα πόδια της μαμάς της και καταπιανόταν με τα πάντα στην κουζίνα. Η ανακάλυψη του δυσανάγνωστου, στην αρχή, τετραδίου με τις συνταγές της σμυρνιάς γιαγιάς, της έδειξε τον προορισμό της. Να πειραματίζεται, να δοκιμάζει, να δημιουργεί αλλά κυρίως να μοιράζεται και να προσφέρει γεύσεις! Το ταλέντο αναμίχθηκε με τη φαντασία και τη διάθεση προσφοράς των γευστικών επιλογών σε όλους και η Chicken’s Farm έγινε πράξη. Γι΄αυτό και εκτός από τα ολοκαίνουργια προϊόντα, στο κατάστημα θα βρείτε και νέες, ακόμα πιο νόστιμες και λαχταριστές συνταγές.
Η Άγγη, είναι πρόθυμη, κάθε στιγμή, να σας συμβουλεύσει για τον τρόπο μαγειρέματος των προϊόντων, για την οργάνωση του τραπεζιού σας, για την προετοιμασία του παιδικού πάρτι ή του εορταστικού δείπνου σας.

Οι άνθρωποι μας
Το παζλ του σχεδιασμού και της υλοποίησης των γευστικών επιλογών της Chichen’s Farm συμπληρώνει η ομάδα των εξειδικευμένων ανθρώπων μας. Οικογένεια μας πλέον και εκείνοι, εργάζονται καθημερινά στην κουζίνα σε διάφορες θέσεις, με το ίδιο μεράκι, διάθεση και σκοπό. Την παρασκευή των καλύτερων προϊόντων για τους πελάτες μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *